Sponsors

De Stichting Beekbergen Klassiek is in het voorjaar van 2002 met groot enthousiasme van start gegaan. Inmiddels kan het initiatief een succes genoemd worden. Voor de twee concerten per jaar met professionele musici van hoog niveau is naast publiciteit en enthousiasme van vrijwilligers, ook sponsoring van belang.

Vaste sponsor van onze concerten is  Blankhart & Bronkhorst Netwerk Notarissen.

Wellicht is het voor u mogelijk voor (één van de) volgende concerten als medesponsor een bijdrage toe te zeggen om met ons de concerten in Beekbergen te realiseren.

Als sponsor wordt u met naam en logo vermeld op onze website, in onze digitale nieuwsbrief en op de flyer die in Apeldoorn en de omliggende dorpen verspreid wordt, het programma dat tijdens het concert wordt uitgedeeld en op de entreekaarten.
Een sponsor krijgt per concert twee gereserveerde plaatsen.

Graag treden wij met u nader in contact om te bezien wat wij gezamenlijk kunnen afspreken.

Bloemsierkunst Ineke Rijksen, IJscafé Stientje, Primera De damper en Chinees Restaurant Lin Wah helpen door hun ondersteuning mee aan het welslagen van onze concerten.

Sponsoren tot nu toe (vermeld in willekeurige volgorde):
St. Fonds Beekbergen, Prins Bernard Cultuurfonds Gelderland, A. Visch, Van Ommen B.V., Texpress, Denkadog, Super de Boer, ABN AMRO, ABN AMRO Private Banking, ABN AMRO Mees Pierson, Fortis Nederland, Blankhart & Bronkhorst Netwerk Notarissen en Klein Optiek.

Sponsors:

Mede mogelijk gemaakt door:

Blijf op de hoogte:

06 53404902