Voorjaarsconcert 2017


Zaterdag 25 maart 2017
aanvang 15.30 uur, Oude Kerk Beekbergen

“Virtuoos, technisch begaafd en vooral
tot op het merg muzikaal”, schreef het Haarlems Dagblad over Fuse.
Lees het artikel  . . .

Fuse toert van 13 november 2016 tot 12 mei 2017 door het hele land en op
25 maart 2017 doet het ensemble ook Beekbergen aan..

Programma 25 maart 2017 – Fuse Live
Een groot deel van het repertoire van het debuutalbum ‘Studio’, een programma dat bol staat van energie, intimiteit en hart voor de muziek.

Fuse speelt tijdens deze toer werk van uiteenlopende componisten. Met hun aanstekelijke optredens weet Fuse het publiek in no-time onderdeel te maken van de muzikale wereld van deze veelzijdige groep. Een wereld waar klassiek, rock, jazz en folkmuziek de elementen vormen. Waar Bartók, Ravel, en JacobTV, maar ook Frank Zappa, Nils Frahm en Edgar Meyer hun sporen hebben nagelaten. Het podium is voor Fuse altijd een plek voor experiment geweest, geen concert is hetzelfde. Toch hebben ze onlangs hun favoriete muziek vastgelegd op hun debuutalbum ‘Studio’.

In haar rol van huisband bij Podium Witteman en dankzij optredens bij De Wereld Draait Door en Radio 4 en 6 heeft Fuse zich het afgelopen jaar flink in de kijker gespeeld. Maar de sterke live reputatie van het jonge zestal komt niet uit de lucht vallen. Met optredens door het hele land laat de groep zien een publiek te vinden van club en kerk tot festival en concertzaal. Daarnaast blijft deze virtuoze strijkersformatie ook in het nieuwe seizoen te zien en te horen als huisband van Podium Witteman.

Over de musici . . .

Foto: Merlijn Doomernik

Daniel van Dalen (percussie), Tobias Nijboer (contrabas), Emma van der Schalie (viool), Adriaan Breunis (altviool), Mascha van Nieuwkerk (cello), Julia Philippens (viool).

www.fusemusic.nl