Duo Stoppelenburg

Charlotte en Josefien Stoppelenburg

Charlotte Stoppelenburg (links) en Josefien Stoppelenburg (rechts) 

Charlotte (sopraan) en Josefien Stoppelenburg (mezzo-sopraan) vormen samen het duo ‘Unique Harmony of Two Voices’. Charlotte (links) en Josefien (rechts op de foto) verlenen regelmatig hun medewerking aan kamermuziekfestivals, zoals het Grachtenfestival Amsterdam (2008) en de Ostfriesische Musiksommer (2008).

Ook wordt hun exclusieve en feestelijke performance ingezet ter gelegenheid van bijzondere momenten bij bedrijven (Microsoft, Philips) en particulieren. Zij beschikken over een breed repertoire, dat reikt van oude muziek tot hedendaagse composities. In 1997 wonnen Charlotte en Josefien het Prinses Christina Concours, voor het eerst uitgereikt aan vocalisten.

Charlotte Stoppelenburg
Charlotte Stoppelenburg (mezzosopraan) studeerde aan het Conservatorium van Utrecht en Keulen. Ze is een regelmatig gevraagde solist bij oratoriumuitvoeringen in Nederland en Duitsland.Josefien Stoppelenburg
Josefien Stoppelenburg (sopraan) studeerde aan het conservatorium van Amsterdam. Ook zij is regelmatig solist bij Oratoriumuitvoeringen in Nederland en Duitsland. Samen met Gijs Boelen vormt Josefien een vast duo dat in binnen- en buitenland concerteert.

Meer informatie: www.cjstoppelenburg.nl